ξενοδοχείο αθήνα
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 5* ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Προσωπικά Δεδομένα

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσετε καμία προσωπική πληροφορία. Για την χρήση των υπηρεσιών μας είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση (αποστολέα και παραλήπτη), αριθμό τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) και, σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, τα στοιχεία της.

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων και η διαχείριση αυτών, υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος, σύμφωνα με το ελληνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000, τον Νόμο 2774/1999 και τις οδηγίες του ευρωπαϊκού δικαίου 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται μόνο για την συγκεκριμένη συναλλαγή την οποία εσείς ζητήσατε. Επίσης, τα στοιχεία της δεν αρχειοθετούνται και φυσικά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθούν από εμάς.

Το Titania Hotel θέλει να σας ενημερώσει πως τα προσωπικά σας δεδομένα δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν χωρίς την έγκριση σας, και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τα δημοσιοποιήσουμε, αποκαλύψουμε, ανταλλάξουμε ή πουλήσουμε σε τρίτους. Η μοναδική περίπτωση δημοσιοποίησης των προσωπικών σας δεδομένων είναι εάν αυτό επιβάλλεται από δικαστική η άλλη δημόσια Αρχή, σύμφωνα πάντα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το Titania Hotel έχει δικαίωμα αλλαγής των όρων που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα κατόπιν ενημέρωσης της παρούσης σελίδας, σύμφωνα πάντα με το υφιστάμενο ή μελλοντικό νομικό πλαίσιο.

Ανήλικοι που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες μας πρέπει οπωσδήποτε να έχουν την συγκατάθεση των γονέων τους, οι οποίοι είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την υποβολή των προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους.

scrollup
scrolldown
BOOK ONLINE!
  
  
Πανεπιστημίου 52, ΤΚ 106 78, Αθήνα  
Tηλ: +30.210-33.26.000  Fax: +30.210-33.00.700  
e-mail: titania@titania.gr / groups@titania.gr
Επωνυμία : Α.Ε.Ξ.Ε Τιτάνια
Α.Φ.Μ : 094032568
Γ.Ε.ΜΗ : 122111001000
ΜΗ.Τ.Ε : 0206Κ014Α0032700

© Titania Athens Hotel. All rights reserved   |   Όροι Χρήσης  |   Προσωπικά Δεδομένα  |   Links  |   Χάρτης Πλοήγησης